Takläggare Stockholm Takläggning, takrenovering med garanti - Takläggare24

Välkommen till Takläggare24 i Stockholm

Säkerställ att ditt hus och ditt tak mår bra och undvik problem med läckage, fuktskador.

Så här jobbar Takläggare24

 • Boka Takläggare24`s representant som på plats utför besiktning av ditt tak.
 • Offert är utan förbindelse och kostnadsfri.
 • Offert från Takläggare24 skickas inom 48 timmar inkluderar fullständig åtgärdsplan med tydliga priser på installation på material och arbete samt uppföljande efterkontroll.
 • Våra takläggare är utbildade och erfarna, så inget jobb är för stort för oss.
 • Takläggare24 utför alla installationer enligt dokumenterade rutiner och processflöden.
 • Utförda takinstallationer följs upp med återbesök för att säkerställa kvalitet.
 • Fullständiga garantier på material och arbete.

Välutbildad och erfaren personal

Vår långa erfarenhet, välutbildade personal och moderna tekniska hjälpmedel garanterar att takläggningen utförs på ett professionellt och säkert sätt.

Vi hjälper kunder i hela Stockholm

Vi vänder oss till dig oavsett om du är privatperson eller företag med hjälp med takläggning i Stockholm.

Takläggning

Det är viktigt att känna till vilken taklutning just ditt tak har när du ska byta tak. Vi hjälper dig med det.

Så här gör vi en takbesiktning i Stockholm

Vi besiktigar ditt tak när det passar dig bäst, våra ordinarie tider är 08:00 - 17:00. Takets alla svaga punkter kontrolleras. Är fukt ett problem hittar vi det. Resultatet av informationen vi samlat in på plats sammanfattas i en rapport med förslag och åtgärder. Rapporten får du senast 48 timmar efter besöket.

Utbildning för takläggare

Utbilda dig till takläggare - ett yrke för framtiden. En takläggare kallas även takmontör. Yrket passar den som vill ha en varierad vardag.
Andra områden Takläggare24 kan hjälpa till med i Stockholm:

Jour takläggare
Jour takläggare Stockholm. Vi har ett jourpaket med snabb lösning och ett färdigt pris. Kostnad för utryckning samt tätning av läckage.

Papptak - Takpapp
Nytt papptak Stockholm eller byta ut gammal papp på ett befintligt tak. Vi är experter på takpapp. Idag är modern takpapp ett briljant material.

Plåttak - Takplåt
Plåttak Stockholm har många fördelar gentemot tegel. Plåttaket väger mindre och är underhållsfritt.

Taksäkerhet
Taksäkerhet Stockholm för villa/småhus. Som husägare har man ansvar för at det är säkert att ta sig upp till husets tak och säkert att vara där.

Rotavdrag 2020
Om du kan ta del av rotavdrag Stockholm eller inte beror på hur mycket skatt du har betalat in under året och vilka andra avdrag du har gjort.

Takskottning
Takskottning Stockholm snöröjning, snöskottning är viktigt för att undvika att taket rasar ihop av tyngden av snön och att det skapas fuktskador i taket.

Snörasskydd
Snörasskydd Stockholm skyddar även takkonstruktioner, som hängrännor, ventilationsrör.

Livlinefästen
Livlinefästen Stockholm Nockräcken används för att förankra livlinan vid tillfälliga arbeten på tak.

Fallskydd
Fallskydd Stockholm - och räddningslösningar för arbete på höjd. Vi erbjuder ett omfattande sortiment av fallskydd kontakta oss för rådgivning.

Gångbryggor
Gångbrygga Stockholm. Gångbryggans funktion är att vara horisontell gångväg till serviceställen på tak samt utgöra förankring av personlig fallskyddsutrustning.

Fasadstege
Fasadstegar Stockholm för utrymning, uppstigning till tak och skorsten. Fasadstege tillbehör i modulsystem för alla typer av montage.

Takstegar
Takstege Stockholm. Ett stort utbud av både permanenta och tillfälliga lösningar för takstegar från Takläggare24.

Tegeltak
Tegeltak Stockholm. Det klassiska tegeltaket har många fördelar. Det är vackert att se på, och är det lagt korrekt är det även ett robust tak.

Eternittak
Eternittak. Byta ut och ersätta eternit. Sanering av tak Stockholm och tvättning av eternittak ska inte ske med högtryckstvätt. Det finns risk att asbestfiber sprider sig till omgivningen.

Takläcka
Takläcka Stockholm. Takläckage kommer alltid smygande. Plötsligt regnar det in. Eller rättare sagt: en dag upptäcker du att det kommer in vatten genom taket.

Offert takläggare
Offert takläggare Stockholm. Söker du takläggare? Skicka en prisförfrågan och få offert och rådgivning av Takläggare24. Garanterat svar inom 10 timmar.

Plåtslagare
Plåtslagare Stockholm. Som plåtslagare kan du arbeta inom flera olika områden: Flygplansplåtslagare; Grovplåtslagare; Byggnadsplåtslagare

Shingeltak
shingeltak Stockholm. Takshingel är en takbeläggning som består av enskilda överlappande element.

Webshop
Webshop Stockholm. Taksäkerhet Online. Hitta allt du behöver inom taksäkerhet och utrymning. Se vårt stora urval av produkter och guider.

Bokningssystem för takläggare
Bokningssystem för takläggare Stockholm. Bokningssystem för hantverkare för dig som är takläggare, plåtslagare, elektriker, VVS-montörer eller murare bli bokningsbar online.

Fakturera utan företag
Fakturera utan företag som takläggare Stockholm genom att ansluta dig till Revisor24. Börja frilansa och slipp krångel med egen firma.


Takläggare i Stockholm

Obs!!! vi listar alla takfirmor inte bara samarbetspartners.
  • Takläggning, takrenovering, takomläggning, taktvätt, plåtslagare, snöröjning

  DM TAK AB

  • Takläggning, takrenovering, takomläggning, taktvätt, plåtslagare, snöröjning

  Db Smart Tak

  • Takläggning, takrenovering, takomläggning, taktvätt, plåtslagare, snöröjning

  Årsta Tak AB

  • Takläggning, takrenovering, takomläggning, taktvätt, plåtslagare, snöröjning

  Blomquist Sthlm AB

  • Takläggning, takrenovering, takomläggning, taktvätt, plåtslagare, snöröjning

  LPT Construction AB

  • Takläggning, takrenovering, takomläggning, taktvätt, plåtslagare, snöröjning

  Paulmans Tak AB

  • Takläggning, takrenovering, takomläggning, taktvätt, plåtslagare, snöröjning

  Tak Compagniet Sverige AB

  • Takläggning, takrenovering, takomläggning, taktvätt, plåtslagare, snöröjning

  Bictor Bemaning

  • Takläggning, takrenovering, takomläggning, taktvätt, plåtslagare, snöröjning

  Svenska Byggare i Stockholm AB

  • Takläggning, takrenovering, takomläggning, taktvätt, plåtslagare, snöröjning

  Storstadens Tak Och Fasad AB

Lediga jobb inom takläggning

Takläggare

Smista Tak AB

Stockholm

Smista Tak startades 2002 och är ett etablerat familjeföretag som idag mest lägger låglutande as... mer

Synonymer till tak
innertak, yttertak, plafond, valv, övre begränsning, övre yta, högsta nivå

Wikipedia information om Tak

Tak Ett tak är ett byggnadselement som utgör den övre begränsningen aven byggnad (se yttertak) ett rums övre avgränsning (se innertak).Taket består dels av en bärande konstruktion (se takstol), dels av ett skyddande skikt (se yttertaksbeklädnad). Gränsen mellan vägg och tak variera.

Wikipedia information om Stockholm

Stockholm Stockholm är Sveriges huvudstad och största stad samt landets kulturella, politiska, mediala och ekonomiska centrum. Stockholm ligger vid Mälarens utlopp i Östersjön, på gränsen mellan landskapen Södermanland och Uppland. Antalet invånare inom Stockholms kommun är nära 1 miljon, medan det i den kommunöverskridande tätorten finns över 1,6 miljoner. I Stockholms län (Stor-Stockholm) finns över 2,4 miljoner (2022). Staden anses traditionellt ha grundats i mitten av 1200-talet av Birger jarl. Platsen hade då fått strategisk betydelse i och med att landhöjningen medfört att utloppet från Mälaren runt stadsholmen blivit strömt som blev ett hinder för sjöfarten. Vid tiden för stadsprivilegierna 1436 hade staden blivit rikets största och ekonomiskt och strategiskt viktigaste och med 1634 års regeringsform, blev Stockholm formellt Sveriges förvaltningscentrum och huvudstad då kungahus, regering, riksdag och centralförvaltning därefter samlades permanent till staden. Staden växte först på stadsholmen, sedan på malmarna norr och söder därom. Först på 1900-talet expanderade staden söder och väster om stenstaden. Innerstaden fick sin karaktär av Lindhagenplanen från 1866. I Ytterstaden planlades förorterna efter andra världskriget enligt ABC-stadkonceptet utefter de nya tunnelbanelinjerna. Näringslivet i Stockholm domineras av tjänste- och servicesektorn. Många av det svenska näringslivets största företag har sitt huvudkontor förlagt till Stockholmsregionen. IT-branschen är betydande och programmerare är regionens vanligaste yrke (2015). Besöksnäringen är växande. Stockholms central är Sveriges största järnvägsknut. Kollektivtrafiken i Stockholm är väl utbyggd där Stockholms tunnelbana utgör grundstomme. I Stockholm finns flera universitet av världsklass, Karolinska institutet (medicin), Kungliga Tekniska högskolan, Handelshögskolan i Stockholm och Stockholms universitet. Stockholm har många nationella kulturinstitutioner och är en av världens mest museitäta städer med museer som Vasamuseet. De populäraste idrotterna är fotboll och ishockey där den mest kända arenan är Globen.

Takläggare i Stockholm

  Har du ett företag?

  Vi förmedlar massor med jobb varje dag!

  Anslut ditt företag idag!

  Din takläggare i Stockholm

  Seriösa takläggare på en plats!

  Vi är din personliga och seriösa takläggare i Stockholm i Stockholm.

  Takläggare i närheten av Stockholm

  Takläggare Stockholm

  Hitta Takläggare24 i din stad

  Villatakexperten i Sverige AB: Bästa takläggaren i Stockholm

  Vill du ha hjälp av den främsta takläggaren i Stockholm? Då är det oss på Villatakexperten i Sverige AB som du ska kontakta. Läs mer på vår sida.

  Takläggare i Stockholm: Omdömen hos Reco.se

  38 rekommenderade takläggare i Stockholm kommun · A & J Tak och Plåt AB · MaxFix · Alltreko Bygg AB · Vimed Tak & Bygg AB · Royal Construction & Design Nordic AB.

  DM TAK: Takläggare Stockholm – Vi lägger tak rätt från …

  DM TAKs YouTube · Behöver du byta tak? Stockholms takåsar är en del av vårt kulturarv · Takläggning – Vulteljusvägen · Takläggning – Vantörsvägen · Takläggning – …

  Takläggare Stockholm | Takläggning, takrenovering med garanti

  Välkommen till Helsing Tak & Fasad AB – din takläggare i Stockholm. Vi lägger alla typer av tak – tegeltak, plåttak, papptak & betongtak med 10 års garanti.

  Takläggare Stockholm – Takläggning hos … – Villatakexperten

  Takläggare Stockholm hos Villatakexperten. Vi är experter på takläggning Stockholm och att byta tak med olika material. Kontakta oss!

  Takläggare Stockholm – Stadstak AB – Lägga om tak i …

  Takläggare Stockholm – Stadstak Ab är takläggare som utför takrenovering, takläggning och takmålning i Stockholm. Vi är certifierade!

  Takläggare Stockholm – DB Tak är en totalentreprenör …

  Takläggare Stockholm – Dbtak hjälper dig med allt från takrenovering till nybyggnation. Vi kan tegeltak, plasttak & takpapp samt plåtslageri.

  Takläggare Stockholm | Wesma Villarenovering …

  Vi är en byggfirma & takläggare i Stockholm som utför kvalitetssäkrade takarbeten såsom ✓ takomläggning, ✓takläggning, ✓taktvätt & takrenovering i …

  Takläggare i Stockholm – RAO Tak och Bygg AB

  Expert du kan lita på vid takläggning och fasadrenovering. Stockholms mest pålitliga takläggare. RAO Tak och Bygg lägger, byter, renoverar och underhåller tak i …

  Älvsjö Tak | Tak | Takläggning Stockholm | Tak Stockholm …

  Vi har ingen konkurrens med balans av priser och kvalité på takläggning och takrenovering. Vi arbetar tills våra kunder blir helt nöjda.